Üvegpalota ● . kerület

Irányítószám: 
0
Kerület: 
0. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
0
Házszám: 
0
Telefon: 
+36-20-525-17-15
Email: 
Swarovski kristállyal díszített fülbevalók 750 Ft-tól, kristálymedálok 1750,- Ft-tól!

Az Üvegpalota fő profilja igényes kivitelű, üvegből és üvegkristályból készült ékszerek kiskereskedelmi forgalmazása. Az ékszerek üvegből, üveggyöngyből, egyedi üveg (lámpaüveg) elemekből, tűzzománcból, strassz- és Swarovski kristályból készülnek, nikkelmentes fém vagy ezüst alkatrészek felhasználásával. Jellemzőjük a magas kézimunkaigény. Az ékszerválaszték minden alkalmat lefed, a mindennapi viselettől a színházi és esküvői modelleken keresztül a báli ékszerekig.

Az Üvegpalota az ékszerek mellett rózsafüzéreket, üvegfigurákat, üvegvirágokat, Tiffany technikával készült hűtőmágneseket és függődíszeket, ólomkristály dísztárgyakat is kínál.

A webáruházban (www.uvegpalota.hu) minden termék megtalálható, pontos leírással és a termék tulajdonságainak (szín, anyag, méret) részletes megadásával. Az üzlethelyiség (1094. Bp. Bokréta u. 32-36.) a Ferencváros egyik szinte teljesen felújított utcácskájában található, a Klinikák metróállomástól és a Corvin Plazatóllegfeljebb 5 percnyi sétával közelíthető meg.

Mennyire tetszik?