Paintball.hu ● IX. kerület

Cégnév: 
Paintball Játékok Kft.
Székhely: 
1095 Budapest, Liliom u. 24-26.
Nyitva tartás: 
H-P: 9-18
Irányítószám: 
1095
Kerület: 
9. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
Liliom u.
Házszám: 
24-26.
Telefon: 
06-20-946-2767
Email: 
Játssz most csak 2000,-Ft pályabérleti díjért és 10,- Ft/db golyó áron.

1997-ben alakult, mint az első magyarországi paintball játékokat szervező cég, illetve a felszereléseket áruló paintball üzlet. Alapvető cél volt a paintball játék népszerűsítése, ismertebbé tétele, céges rendezvények és baráti játékok szervezése által. Az 1998. óta üzemelő Tököli paintball pálya a folyamatos fejlesztések eredményeként mára több mint 4 hektáron, akár 300 játékost is ki tud szolgálni. A területen jelenleg 8 változatos paintball pálya üzemel – 3 beltéri, fedett paintball pálya, valamint 5 kültéri (rönkváros, szalmabálás-autóroncsos, színház, kaszárnya, futóárok, erdei, speed, kábeldobos). 2005-ben a XXII. kerületben megnyitott fedett paintball pálya lehetőséget ad egy teljesen új élmény átélésére, illetve lehetővé teszi a téli játékok szervezését is. A budapesti paintball barlang 4000m2-en terül el. Az alapvető kényelmi szolgáltatásokon túl (öltözők, WC, étkező),  a modern elvárásoknak eleget téve, hang és fényeffektekkel, zenelejátszással és számítógépes vezérléssel tehető még izgalmasabbá a játék.

 

A több mint 10 éves tapasztalat és piacvezetői pozíció biztosítja a kimagasló minőséget és megbízhatóságot, mind a szervezők, mind a felszerelés és a pályák tekintetében.

Az 1997-ben megnyílt paintball üzlet (1094 Budapest, Liliom utca 24-26.) az egyik meghatározó helyszíne a magyar paintball életnek, 10 éve a Tippmann márka képviselője és 3 éve az európai paintball világ egyik legnagyobb gyártójának, a JT Europnak képviselete. Emellett olyan neves márkák találhatók még a paintball bolt kínálatában, mint a JT, J&J performance, Opsgear, NXE, Spyder, Ironclad, ViewLoader, Vforce.

Mennyire tetszik?