Autoelektronika.hu ● IX. kerület

Cégnév: 
Autóelektronika Kft
Irányítószám: 
1097
Kerület: 
9. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
Illatos út
Házszám: 
19-23.
Telefon: 
20-411-33-92
Email: 
Kiyo LaserPro 3 lézerblokkoló (3 darab ultravékony 2.5 cm-es blokkoló fejekkel) Beszerelve 56 000 Ft.

Cégünk 1996 óta foglalkozik autókényelmi és biztonságtechnikai berendezések szerelésével.
Kollégáink többéves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek. Ez idő alatt sikerült a kereskedelemben lévő termékek közül a lehető legjobbakat kiválasztanunk, és természetesen a folyamatos megfrissülés mellett csak a ténylegesen megbízhatóakat megtartanunk.
Az elmúlt években sok kisebb és néhány nagyobb céggel sikerült virágzó kapcsolatot kiépítenünk; természetesen a nem kevés - remélhetőleg elégedett - magánszemély ügyfél mellett.
Az egyik nagyobb műholdas távfelügyelettel foglalkozó céggel nagyon szoros kapcsolatban vagyunk. Mi látjuk el egyik legfontosabb beszerelő állomásuk szerepét, illetve a teljes budapesti garanciális szervizhátterüket.
Különböző lízingcégeknek és biztosító társaságoknak teljesítünk folyamatos megbízást.

Gépjármű szervizünk a 2012-es évben teljesedett ki jelenlegi formájába, mikor is két cég egybeolvadásával nagyszabású korszerűsítés és fejlesztések után tagja lettünk több európai országot is magába foglaló ACC ( Auto - Check - Center ) szervizhálózatnak.

A már eddig is meglévő ügyfélkörünkkel, mondhatjuk baráti - jó kapcsolatokat ápolunk, ami lehetővé teszi mindkét fél részéről a rugalmas és hatékony együttműködést.

Minden kedves megrendelőt várunk telephelyünkön a IX. kerület Illatos út 19-23. szám alatt (Vegyi Művek)
Őrzött udvaron és műhelyben tudunk parkolni. Helyszíni, kiszálló szerelést előzetes megbeszéléssel, több jármű esetén tudunk vállalni.

Kiyo LaserPro 3 lézerblokkoló
(3 darab ultravékony 2.5 cm-es blokkoló fejekkel)

Három blokkoló fejjel tökéletes védelmet nyújt az alsó- és középkategóriás személyautók számára lézeres mérések ellen. Nagyobb gépjárműveknél két egység felszerelése javasolt (négy blokkoló fej előre, két blokkoló fej hátra; vagy 6 blokkoló fej előre). A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 120-2000 m között lehetséges. Made in Japan.

Ülésfűtés utólagos beszerelése...

...már 55.000 ft + ÁFA-tól !!!

Szinte minden típusba, a lehető legkevesebb megbontással, a gyári üléshuzat alá láthatatlanul.

Utólagos parkoló radar előre és hátra

Gyári tolató radarokhoz méltó igényességgel, utólag beszerelve.

Hátsó radar 60.000 ft + ÁFA

Első-hátsó radar 110.000 ft + ÁFA

SKYBOND AKCIÓ

Ha szeretné autóját a lehető legnagyobb biztonságban tudni, használja a teljesen magyar fejlesztésű autóriasztó és távfelügyeleti rendszert !
A SkyBond Műholdas Gépjárművédelmi és Logisztikai Rendszer segítségével autója EGÉSZ EURÓPÁBAN figyelmezteti Önt és a központot, ha bármilyen váratlan esemény történik.

Motor-Life termékcsalád akció! Pikk-Pakk 10% kedvezmény!

Válassza ki Motor-Life árlistánkban, milyen termékekre van szüksége, küldjön levelező rendszerünkön keresztül egy E-mailt nevével és elérhetoségével. Ha erre a levélre hivatkozva rendel tolünk Motor-Life terméket, azonnal 5% kedvezményt adunk, sot ha vásárlása eléri a 10.000 ft értéket, akkor még további 5%-ot biztosítunk.

E85 bioetanol átalakítás

Akciónk keretén belül, most n.52.000 forinttól átalakítjuk autója üzemanyagrendszerét a 100 forinttal olcsóbb és környezetbarát bioetanol hajtóanyagra.

Tapasztalataink alapján az átalakítás 8-12 ezer kilométer alatt megtérül.

INFORMÁCIÓ: 06 (20) 411-33-92

info@autoelektronika.hu

www.hajovedelem.com

www.nyaralovedelem.hu

Mennyire tetszik?