NOVA Speedfitness Stúdió ● IX. kerület

Cégnév: 
Ljuba és János Kft.
Székhely: 
1163 Budapest, Lőcs u. 3.
Irányítószám: 
1094
Kerület: 
9. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
Márton u.
Házszám: 
35/B
Telefon: 
30/355-3052
Email: 
Speedfitness tréning - Egyénre szabott nyitvatartással!

Kedves Vendégeink!

Stúdiónk azért jött létre, mert fontosnak találtuk az egészséges életmódra való törekvést. Senki számára nem titok, hogy az egészség a legfontosabb dolog minden ember életében. Sajnos sokan nem gondolkoznak előre, csak akkor érzik át egészségük fontosságát, amikor megbetegednek. Tudjuk, hogy ebben a rohanó világban nagyon könnyű megfeledkezni önmagunkról, pedig egy kis rendszeres mozgás, odafigyelés a táplálkozásra is elegendő lehet ahhoz, hogy épségben tartsuk egészségünket.

A NOVA Speedfitness Studio segítségével tehet azért, hogy az egészséges életmód ne egy elérhetetlen cél legyen az életében. A személyi edzőnk segítségével individuális edzésprogramot találunk, amit egy táplálkozási tanácsadással kiegészítve máris elindulhat abba az irányba, hogy elmondhassa magáról : Én teszek az egészségemért. A speedfitness a XXI. század edzésmódszere, amit az élsportolók is előszeretettel alkalmaznak.

A heti 2x20 perces edzésidőre minden ember naptárában van üres hely, legyen az sikeres üzletember, tanuló, kismama, vagy bárki más kortól függetlenül.

Kedves Vendégeink! Szeretettel várjuk a stúdiónkba, ahol egy privát környezetben használhatja edzésmódszerünket a speedfitnesst!

Mennyire tetszik?

 

Hozzászólások

A képen Danmark Jázmin edzés

A képen Danmark Jázmin edzés közben.

A képen Danmark Jázmin edzés

A képen Danmark Jázmin edzés közben.

A képen Dammak Jázmin? :)

A képen Dammak Jázmin? :)

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN