Moowhair Fodrászat ● IX. kerület

Cégnév: 
LUV Style Kft.
Székhely: 
1093 Budapest, Közraktár 30-32.
Nyitva tartás: 
Nyitva tartás: H-Sz: 8:00-22:00, V: 09:00-15:00
Irányítószám: 
1093
Kerület: 
9. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
Közraktár u.
Házszám: 
30-32.
Telefon: 
06-1-888-1295, 70/621-8187, 30/620-8830
Email: 
Kedvezmény kártyával 30% kedvezmény minden szolgáltatásra!

A moowhair 2012-ben indult azzal a céllal, hogy értékteremtő, felelősségteljes vállalati kultúrával, élményt nyújtó, ugyanakkor elérhető szolgáltatásokat kínáljuk vendégeinknek. Nem kisebb célt állítottunk magunk elé, mint a fodrászat és a szépségápolás újraértelmezését.

Szalonunk 2012. szeptember 17-én nyitotta meg kapuit Budapesten.
A szalon egyedülálló módon ötvözi a szakmában megszokott, de már-már elcsépelt művészeti megközelítést, a fenntarthatósághoz elengedhetetlen gazdasági szemlélettel. A szalonban az első a vendég és az ő igényeinek leghatékonyabb kiszolgálása.

A meghökkentő alacsony árak ugyanakkor magas szakmai színvonalat kell, hogy takarjanak. Ezért Szofrán Zsolt művészeti vezető kezeskedik.
Zsolt folyamatosan a magyar divatvilág élvonalában tartja magát, a Schwarzkopf Professional vezető oktatójaként; az RTL Klub és a life.hu fodrászaként; Nánási Pál fotográfus fodrászpartnereként; valamint számos szakmai eseményen tette már le a névjegyét. Háromszoros Trend Vision győztesként Zsolt a megfelelő partnerünk fodrászainak jövőbe mutató továbbképzéséhez.

A képzések minden héten 1-2 alkalommal előre egyeztetett helyen és időben történnek, ami a kulcs a folyamatos naprakész trendkövetéshez.
Nincs jó fodrász kiváló termékek nélkül, ezért a moowhair a Schwarzkopf Professional prémium hajszínváltoztató, ápoló és formázó termékeit alkalmazza kezelései során. A gazdaságos megoldást kereső vendégeink számára a Henkel Indola professzionális termékei nyújtanak kiváló színeredményeket. Különlegességünket a személyre szabott és barátságos áron történő kezelések mellett a tematikus napok és az őrületes happy hour bevezetését jelenti, amelyről a későbbiekben további információkat találsz.

Mennyire tetszik?