Viola Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon ● IX. kerület

Cégnév: 
Humánpolitika Bt.
Székhely: 
1224 Budapest, Barackvirág u. 7.
Nyitva tartás: 
K-P: 12-18; Szombat: 10-13
Irányítószám: 
1091
Kerület: 
9. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
Üllői út
Házszám: 
109.
Telefon: 
1/219-0202
Email: 

 

Viola Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon, teljes körű esküvő- és rendezvényszervezés

Szalonunkban több mint 160 menyasszonyi ruha várja, hogy a nagy napon főszerephez juthasson harmóniában a boldog arával. Fátylak, kesztyűk, nyakékek, tiarák, szütyők nagy választékával tesszük még tökéletesebbé a látványt.

2012-től a Pronovias cégcsoport LA SPOSA márkáját forgalmazzuk Premium Dealer-ként! További márkáink Maggie Sottero, Miss Kelly, Miss Paris, Divina Sposa, Collector,  Angel Brides and Maids Exclusive. .

Menyecske ruhák, koszorúslány ruhák, örömanyáknak kosztümök, koktélruhák, alkalmi ruhák nagy választékát kínáljuk, méretre igazítjuk vagy méretre készítjük.

A koszonettel.hu webáruház üzleteként tortadíszek, meghívók, köszönetajándékok, egyéb esküvői kellékek nagy választékát kínáljuk.

 Mi teheti még tökéletesebbé az esküvőt?

A profi szervezés! A jegyespárok többsége nem szervezett eddig soha ilyen nagyszabású rendezvényt, sokan mégis belekezdenek Fáradtan, idegesen, „csak legyünk már túl rajta” érzéssel jutnak el az esküvő napjához. És itt még nincs vége, mert oda kellene figyelni szolgáltatókra, a vendéglátás minőségére, a fogyasztás korrekt elszámolására, a zenekarra, a tortára és ezer apró dologra, ami nem teszi önfeledt ünnepléssé a Nagy Napot.

A rendezvényszervezés nagyon körültekintő, aprólékos munka, tárgyalni a szolgáltatókkal, kihozni a legjobbat az ajánlatokból, jól gazdálkodni idővel, pénzzel. Az esküvőszervező nem „úri huncutság”, nem luxus, hanem a siker garanciája. Pontos forgatókönyvvel, sok jó ötlettel, a szolgáltatások összefogásával, felügyeletével, a szerződésben vállalt feladatok végrehajtásával, végrehajtatásával szolgálja az esküvő napjának tökéletességét.

Három fős csapatunk sok éves rendezvényszervező múlttal vállalja esküvők, családi, baráti, üzleti találkozók, rendezvények körültekintő szervezését, lebonyolítását.

Mennyire tetszik?