Medsound Kft. ● IX. kerület

Cégnév: 
Medsound Kft.
Székhely: 
1091. Budapest Üllői út 95.
Szlogen: 
Természetesen Hallani
Nyitva tartás: 
H-Cs: 9-17; P: 9-14
Irányítószám: 
1091
Kerület: 
9. kerület
Város: 
Budapest
Utca: 
Üllői út
Házszám: 
95.
Telefon: 
06 1 210-4314, 06 30 689-7880
Email: 

A MedSound Kft. már csaknem 14 éve működő tőkeerős vállalkozás a hallókészülék kereskedelem szakterületén.

Cégünk 1999-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú. Országos kereskedelmi hálózatunk és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink biztosítják, hogy Ön mindig a hallásának megfelelő, legideálisabb hallásgondozáshoz és hallásjavító eszközhöz jusson hozzá.

Elköteleztük magunkat a hallássérült emberek problémáinak enyhítésére. Folyamatosan arra törekszünk, hogy ezen emberek számára minimalizáljuk hallásproblémáik áttételes hatásait, kompromisszumok és bonyolultság nélkül, ami nemcsak saját, de családjuk életében is jelentős segítséget nyújt.”

Minden munkatársunk célja, hogy a meglévő háttérrel kiugróan színvonalas, minden esetben a piaci igényeknek
és a színvonalas betegellátásnak megfelelő tevékenységet végezzen.

Mindehhez segítséget nyújt cégünk rugalmassága, dinamizmusa, és a piackutatások során szerzett információs hátterünk is.

Kitűzött célunk a meglévő országos hálózatunk folyamatos bővítése, illetve a meglévő audiológiáink további fejlesztése, valamint a felszerelésben hiányt szenvedő szakrendeléseink támogatása, ahol biztosítani tudjuk minden rászoruló beteg maximális kiszolgálását.
Feladatunk a hallássérültek szűrése, a számukra legmegfelelőbb hallókészülék kiválasztása és nem utolsó sorban a betegek utógondozása.

Ezért cégünk több szakmai tanácsadó tudásával és tapasztalatával igyekszik az ellátást a lehető legmagasabb szintre emelni.
A szakorvosok segítségén túlmenően a hallókészülék forgalmazók illetve gyártók is szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy betegeink minden esetben a legkorszerűbb ellátásban részesülhessenek.

Mennyire tetszik?